La família ha agraït al ciclista alemany Daniel Thielk la seva labor


La crida a través dels mitjans de comunicació per localitzar la persona que salva la vida a la filla de Joana Lliteres ha tingut ressò i èxit. Com podeu veure a les fotos la trobada fou a Cala Rajada.
Segons informa Diario de Mallorca, Thielk va treure com va poder a la petita de l'aigua. "La nena estava atemorida", comenta l'alemany. Ell també ho estava. "Vaig intentar tranquil·litzar-la i li vaig dir que tot estava bé", recorda. Encara que no va ser fàcil, diu Thielk, perquè ell només parla alemany.

Durant tres hores tots dos es van refugiar en una petita cabana mentre la tempesta no cessava. Segons explica Thielk, la nena tremolava i ell li va deixar la seva dessuadora. Thielk assenyala que la nena no se separava d'ell. "La vaig abraçar fort i no la vaig deixar anar fins que van venir els serveis d'Emergències", indica. La petita, de set anys, es va quedar adormida entre els seus braços, atemorida per l'esdevingut. Els llampecs il·luminaven la nit i descobrien el desastre natural: cotxes inundats, branques escampades i aigua per tot.

Aquestes tres hores van ser eternes, diu l'alemany. Ara recorda la tragèdia encara amb estupefacció i com "una pel·lícula falsa". No es creu el que ha viscut, ni tampoc se sent un heroi. El que vaig fer és una cosa normal, repeteix una i altra vegada. Precisament avui els familiars de la petita s'han reunit amb ell a Cala Rajada per donar-li les gràcies per salvar la vida de la nena.

"Ha estat una trobada molt emotiva", comenta l'alemany. Entre llàgrimes, i amb una gran abraçada, el pare de la petita li ha agraït que salvés la vida a la seva filla. Després, juntament amb els operaris que treballen a la zona de Son Carrió, han anat al lloc on Thielk va trobar a la petita i va veure desaparèixer el cotxe entre les ones.