El campionat d'Espanya se celebrarà dia 13 d'octubre



Dia 13 d'octubre tindrà lloc a Capdepera, concretament a Cala Agulla, el Campionat d'Espanya de Marxa nòrdica. L'any passa se va celebrar, per les mateixes dates, una prova puntuable per la Copa d'Espanya i enguany la FEDME ha concedit el Campionat absolut.

 Durant aquestes setmanes s'han fet trobades de caminaires per a conèixer (i valorar) el recorregut programat que ha canviat força respecte al de l'any passat i inclourà trams urbans, bosc i camins rurals. Un itinerari molt variat, que combina un tram urbà amb unes vistes excepcionals, el bosc i la zona rural del municipi. En aquests entrenaments hi participen caminaires locals i de la resta de Mallorca.



D'altra banda a l'Ajuntament de Capdepera va haver una reunió dels organitzadors de la prova, amb els responsables de Fedme i l'Ajuntament, per coordinar tots els qui participaran i col·laboraran, especialment l'Associació Hotelera de Capdepera que dona tot el seu suport



D'altra banda en el Canal FEDME, mitjà informatiu de la Federació Espanyola de Muntanyisme, s'ha publicat una entrevista a Suso Rexach parlant de l'organització de la prova.

Si la voleu llegir clicau l'imatge: