L'Associació Hotelera  promociona l’ oferta de naturalesa de Capdepera, a la fira Tournatur de Düsseldorf

 

L’Associació Hotelera  ha participat aquests dies  (31  d’agost - 3 setembre) a la fira Tournatur  de Düsseldorf, amb l’objectiu de promocionar l’oferta de naturalesa de Capdepera en el mercat alemany.

Pel volum de participants i d’assistents,  Tournatur   s’ha tornat  en la fira  de naturalesa més important del món. Especialitzada en senderisme, trekking, excursionisme, escalada, nòrdic walking i caravàning,  és  una excel·lent oportunitat per mostrar l’oferta de la nostra localitat al mercat alemany.

La presència de Capdepera a aquesta fira es realitza mitjançant un expositor propi dins l’espai destinat a les Illes Balears, des del qual es distribueix, a més d’informació general de la zona, el  material específic  de senderisme, amb les 23 rutes i les 18 rutes de mountain bike.

La possibilitat de desestacionalitzar la nostra demanda (ja que  la temporada alta pels excursionistes difereix dels  mesos de major ocupació a l’estiu), són els motius pels quals l’Associació Hotelera aposta des de fa anys per aquesta fira.