inici

Cap Vermell

Promoció hotelera a Tournatur 2018

L'Associació Hotelera  promociona l’ oferta de naturalesa de Capdepera, a la fira Tournatur de Düsseldorf

 

L’Associació Hotelera  ha participat aquests dies  (31  d’agost - 3 setembre) a la fira Tournatur  de Düsseldorf, amb l’objectiu de promocionar l’oferta de naturalesa de Capdepera en el mercat alemany.

Pel volum de participants i d’assistents,  Tournatur   s’ha tornat  en la fira  de naturalesa més important del món. Especialitzada en senderisme, trekking, excursionisme, escalada, nòrdic walking i caravàning,  és  una excel·lent oportunitat per mostrar l’oferta de la nostra localitat al mercat alemany.

La presència de Capdepera a aquesta fira es realitza mitjançant un expositor propi dins l’espai destinat a les Illes Balears, des del qual es distribueix, a més d’informació general de la zona, el  material específic  de senderisme, amb les 23 rutes i les 18 rutes de mountain bike.

La possibilitat de desestacionalitzar la nostra demanda (ja que  la temporada alta pels excursionistes difereix dels  mesos de major ocupació a l’estiu), són els motius pels quals l’Associació Hotelera aposta des de fa anys per aquesta fira.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar