5 juliol 2018
Taller de poesia
Dia 5 de juny, al centre DomusVi de Capdepera realitzàrem un taller de poesia que va tenir molt èxit. S'hi va parlar i analitzar un poema de Bartomeu Rosselló-Porcel, un poeta que va morir molt jove però que tot i així va ser tan bo en la literatura que se segueix parlant d'ell.
És sorprenent veure com a través d'un autor o d'un poema podem connectar amb la vida dels nostres residents ja que han viscut els mateixos fets històrics encara que de maneres diferents.


12 juny 2018

Gimnàstica per a gent gran 
El segon dimarts de juny, vam realitzar un circuit de gimnàstica per a tots els esportistes del centre. Al haver-hi diferents estacions, on en cadascuna d'elles es treballava una part del cos, pogueren realitzar una activitat física al complet. És important per a ells realitzar activitats d'aquest tipus per així no perdre la mobilitat i si a més pots treballar d'una forma diferent i divertida molt millor.

19 juny 2018
Tallers de reminiscència per a gent gran

El Dimarts, 19 de juny, passada vam realitzar un taller de reminiscència amb l'objectiu d'enfortir i consolidar la pròpia identitat de cada un, front als canvis que suposa l'envelliment. Per a això vam mostrar una sèrie de fotos que evocaven records i successos del passat i els relacionem i comparem amb el present. A les fotos es mostraven els jocs, treballs, vestimenta, balls i formes de relacionar-se que existien quan eren més joves, va ser tan bonic ...
Qui pogués tornar a aquells temps!
28 juny 2018

Festa d'aniversari del mes de juny
El darrer dijous de mes de juny,  es van celebrar els aniversaris de tots els nascuts al juny amb una festa amenitzada per la "Coral Sol Naixent" de Cala Rajada. Va ser una tarda molt emotiva ja que els protagonistes dels aniversaris, en sentir la música, es van emocionar tant que van aconseguir que la resta dels residents i familiars fessin el mateix.
Tots hauríem de tenir aquestes cançons que, tan sols escoltar-les, ens transportaran a algun moment feliç de les nostres vides.
10 juliol 2018
Taller dels sentits  
Dimarts , dia 19,  els residents van posar a prova tres dels seus cinc sentits: la vista, l'oïda i el tacte. A mesura que envellim els nostres sentits es tornen menys aguts i pot dificultar l'estil de vida de les persones arribant fins i tot a l'aïllament. Per això és molt important realitzar aquest tipus d'activitats i intentar alentir el deteriorament d'ells.
Durant l'activitat es va fer una pregunta: "Quin és per a vosaltres el sentit més important?", Tots responien el nom del sentit que més havien perdut, la vista, el tacte, l'oïda, l'olfacte, el gust ... No serà cert aquell refrany que diu que "no ens adonem del que tenim fins que ho perdem"

 


26 juliol 2018
L'escola de teatre visita DomusVi Capdepera
El darrer dijous de juliol  vam tenir l'oportunitat de veure una petita obra de teatre realitzada pels nens de l'escola de teatre del Centre Jove. Cal dir que si ja ho van fer bé imaginar-vos quan ens van dir que l'havien preparat en un mes, estarà millor encara. Té molt mèrit el que van fer, així que els hem convidat a tornar el mes que ve i per tornar-nos a sorprendre així com ho han fet en aquesta ocasió.
Els esperem impacients.

27 juliol 2018
Taller de cuina: pinxos de fruita
Amb aquesta calor que fa l'única cosa que ve de gust és menjar fruita i coses refrescants així que divendres vam fer un taller de pinxos amb la fruita d'estiu: meló, plàtan i meló. A que tot ve més de gust si entra pels ulls? Idò això va ser el que vam fer amb la fruita, posar-la de forma bonica i pràctica per menjar-nos-per berenar.
Ens encanten els tallers de cuina!

31 juliol 2018
En domusVi Capdepera celebrem els aniversaris
Dimarts, darrer dia del mes de juliol celebràrem que alguns dels nostres residents, els que van néixer al juliol, han complert un any més al costat dels seus familiars i amics. Per a això van venir un duet de guitarres "Cor de cordes" que ens van amenitzar la tarda amb el so de les seves cordes. Ens va agradar tant que els hem convidat a venir de nou quan vulguin, ja que amb ells vam poder gaudir de la bona música i, fins i tot, els més valents van poder sortir a ballar un vals.