S'han dut a terme dos tallers participatius, un a Capdepera i un altre a Cala Rajada


 

Les dues jornades participatives per a l’ampliació del Parc Natural de Llevant que s’havien de fer a Capdepera han tengut lloc aquesta setmana. La jornada del dijous, moderada per la consultoria Hidria i presentada pel director del Parc de Llevant, Cristian Ruiz, es va centrar en la gestió dels recursos marins i hi van assistir representants dels sectors pesquer, turístic, conservacionista i associatiu, a més dels tècnics de la Conselleria de Medi Ambient, de la Reserva Marina de Llevant-Cala Rajada i de l'Ajuntament de Capdepera.

Amb aquesta jornada es dóna per conclosa la ronda preliminar del procés participatiu en el qual ha col·laborat l'administració pública (local, autonòmica i estatal) i agents del sector privat (associacions professionals, ciutadans particulars, organitzacions ambientalistes) perquè la proposta d'ampliació es realitzi amb el màxim de consens i coordinació entre totes les parts implicades.

Es té previst que el setembre es faci una propera reunió ja amb un esborrany preliminar de les conclusions d'aquestes jornades participatives, obert a tothom.