La setmana del 28 de maig a l’1 de juny, la residència de Sa Font de Sa Cala ha celebrat el seu 10è aniversari. Una data rodona que ha merescut un ampli programa d’activitats amb la participació de nombroses entitats locals, com ara Batucap o l’agrupació “Castell de Capdepera”, amés d’altres col·laboradors i el personal de la residència que s’ha bolcat perquè tot marxi d’allò més bé.

Dilluns hi hagué activitats musicals i visionat del vídeo de l’any. Dimarts van participar d’una gimcana i el bingo especial de l’aniversari.Dimecres, va tenir lloc l’activitat de maquillatge i  cura de l’imatge personal, que es complementà amb la desfilada “models per un dia”. Dijous va ser el torn del mercadet i la celebració dels aniversaris del mes.El dia gran va ser divendres, 1 de juny, amb un ampli programa que ocupà tot el dia amb diverses activitats com el taller de cuina, la desfilada de Batucap, degustació de coques, pregó cantat (amb Lluisa Roig), ball de bot amb “Castell de Capdepera”, lliurament de premis, sopar especial amb familiars  i el gran fi de festa amb el concert de Duo Paradise 2.0 i els focs artificial per acabar la jornda.

 

Com podeu veure tota una festada.

Això deia el blog de la pròpia residència: "Aquest mes s'ha celebrat el 10è aniversari del centre i sembla que va ser ahir quan es van obrir les portes per acollir a tanta bona gent, formant així la gran família en què ens hem convertit. Per celebrar aquesta data tan especial vam tenir les actuacions de la batucada de Capdepera, de l'agrupació "Castell de Capdepera" amb els seus balls mallorquins i del "Duo Paradise 2.0" que ens va animar la vetllada. No podem oblidar-nos també del gran photocall fent honor a tota la gent que ha passat pel nostre centre en aquests 10 anys, el concurs de pastissos i la gran sorpresa final, els focs artificials. Gràcies a totes les famílies per voler compartir aquest dia amb nosaltres però sobretot amb els seus familiars. Aquí les dates especials les celebrem en gran! "