El segon trimestre del projecte ICAPE ha contat amb la participació de l’artesania ‘La Palma’, de Capdepera


 

Els alumnes de l’IES Capdepera continuen durant el segon trimestre amb el projecte ICAPE, un projecte educatiu que té com a objectiu impulsar les capacitats emprenedores dels joves, al temps que es treballen els valors i la responsabilitat social, a través de la creació d’una estructura empresarial.

Alumnes de tercer d’ESO varen posar en marxa a principi del curs escolar una ONG. Actualment estan en la fase d’idear productes o serveis i estan organitzant activitats per guanyar doblers. La quantitat aconseguida s’invertirà en un projecte proposat per la Fundació Campaner, col·laboradora d’ICAPE.

Des de l'Ajuntament de Capdepera es col·labora amb el projecte amb una supervisió de l'avaluació de l'assignatura i apropant la realitat empresarial a les aules. Durant el segon trimestre han rebut la visita d'un empresari de la zona, David Flaquer, gerent d'artesania La Palma de Capdepera i de la tenda Son Poca Palla, per donar a conèixer als alumnes la seva trajectòria com a empresari i a com calcular els marges comercials per a que cada producte tingui un preu al mercat competitiu. També va explicar com s'organitza la seva empresa i va donar exemples de màrqueting.