La Guàrdia Civil i els bombers han detectat nombrosos focus en l'incendi.  
Els principals sospitosos són uns okupes que hi pernoctaven.La Guàrdia Civil i els bombers han detectat nombrosos focus en l'incendi que va arrasar dijous a la nit l'antiga fusteria de l'Avda Joan Carles i han conclòs que l'origen del foc va ser clarament intencionat. Ara s'està investigant si uns okupes que pernoctaven a l'interior tenen relació amb el sinistre.

A les instal·lacions, que van ser propietat d'un mallorquí que després la va vendre a un alemany, i que en l'actualitat estaven tancades, pernoctaven 2 okupes i diversos indigents. La investigació se centra a determinar si va ser una d'aquestes persones la qual va calar foc el dijous, a les 20.30 hores, a l'antiga fusteria Sancho.

La Guàrdia Civil ha intensificat les gestions per localitzar els presumptes autors de l'incendi a la fusteria abandonada de Capdepera.

El foc, com informà Cap Vermell, va començar cap a les 20.30 hores de dijous a l'antiga fusteria Sancho, tenia diversos focus i va destrossar les instal·lacions. Les flames es van estendre amb rapidesa ja que a l'interior s'emmagatzemava material inflamable, a més d'escombraries, mobiliari i plàstics, entre d'altres deixalles.

El foc no va poder ser controlat fins a la una de la matinada i en les tasques d'extinció van participar fins a quatre parcs. A les cinc de la matinada les flames es van donar per extingides. Arran de l'incendi, la nau, que pertany a un ciutadà alemany, ha hagut de ser precintada ja que amenaça risc d'esfondrament tant la façana com la teulada.

A més de la Guàrdia Civil, que porta a terme la investigació del sinistre a nivell oficial, també col·labora en la recerca dels sospitosos la Policia Local de Capdepera, que també vigila que no entri ningú a la fusteria pel risc d'ensorrament.Les imatges després de l'incendi mostren l'abast de la destrucció provocada pel foc. Si bé a partir de les 01 hores se va considerar controlat, no  va ser fins devers les 05h quan va ser sufocat. El recinte es troba tancat, ja que hi ha perill d'enfonsament.