Els alumnes del curs de 5è B del Ceip S’Auba han volgut aportar el seu granet d’arena per tal que, tant en Santi com la seva mare puguin refer-se el més aviat de l'incendi de ca seva.


Dissabte matí (dia 17) al mercat de la Plaça del Pins els companys de classe d’en Santi, el nin afectat per l’incendi del passat dia 4 de febrer, han montat una paradeta solidària, per tal de recaptar fons i d’aquesta manera, ajudar la família.

Al preu d’un euro, s’han venut els dolços preparats per les mares i algunes peces de roba de segona mà.

Aquesta iniciativa ha sorgit dels mateixos al.lots del curs de 5è B del Ceip S’Auba, que des del primer dia han volgut aportar el seu granet d’arena per tal que, tant en Santi com la seva mare Gisel, puguin refer-se el més aviat d’aquest ensurt.

Avui no hi han pogut ser-hi tots, però el més important a destacar no és sinó l’esperit de solidaritat que han demostrat tots els qui durant aquests dies els hi han fet costat.

Potser, el més emocionant de tot, ha estat veure la cara del nins i nines quan han fet entrega de la recaptació a la mare del seu company. Un moment molt emotiu que segur que recordaran.