El divendres dia 4, el Patró Major de la confraria de Pescadors, Joan Ramon Esteva, ens ho confirmava: finalment hi haurà processó marítima del Carme.

Tots coneixíeu les dificultats de caire administratiu i en matèria de seguretat, imposades per Capitania Marítima, que havien fet que enguany es desistís de celebrar aquest acte tradicional (realment, l'acte central) de les festes. Especialment l'exigència de formalitzar una assegurança de responsabilitat civil per a tots els participants, resultava del tot insalvable per a la Confraria.

Davant aquesta situació,  l'Ajuntament ha reaccionat amb gran sensibilitat, de manera immediata, i serà la màxima entitat local la que assumirà la responsabilitat de l'organització de la processó. Per tant, volem reconèixer com es mereix l'actitud del Consistori, que, davant un repte tan important, ha sabut estar a l'alçada de les circumstàncies.

Així que ja ho sabeu, si no sorgeixen entrebancs de darrera hora, per aquesta vegada la processó del Carme de Cala Rajada s'haurà salvat.

Gràcies a tots els que ho han fet possible.

Image


I que consti que continuam sense entendre el nivell d'exigència que ara es planteja amb motiu d'una manifestació que sempre s'ha caracteritzat per la manca de problemes de seguretat, en comparació a d'altres celebracions que sí que són realment perilloses.

                  Image