Capdepera enceta una campanya per la retirada dels excrements de ca a la via pública


 

Sota el lema «Si el ca és teu, la seva merda també», el departament de medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera ha iniciat un any més la campanya de conscienciació dels excrements de ca a la via pública. 

Aquesta setmana, tècnics del departament han muntat una parada al mercat setmanal de Capdepera i al de Cala Rajada per fer arribar als veïnats del municipi la importància de retirar els excrements dels seus animals de la via pública.

A part dels cartells que hi ha col·locats per diverses zones dels nuclis urbans, s’ha regalat un dispensador de bosses que es pot enganxar a la corretja de passeig de l’animal, i es fa una vigilància pels passejos on hi ha un tècnic que informa als propietaris de cans sobre l’ordenança que regula les sancions per abandó d’excrements de ca als carrers. Dites sancions poden arribar als 750€.

La campanya s’ha dut a terme amb la col·laboració de COEXA, empresa concessionària de la neteja viària que va oferir aquesta campanya com a millora del plec de condicions.