Per acabar el primer trimestre, i arrancar les vacances de Nadal, les escoles i l’IES del municipi van preparar tot un seguit d’activitats lúdiques i formatives.


 

L’IES Capdepera va organitzar una sèrie de tallers que culminaren dia 22 amb la cursa solidària. Entre els tallers que dugueren a terme hi trobam els de ball de swing i zumba, jocs populars i de taula, màgia, fer llata, esports... El divendres  22 l'IES Capdepera, conjuntament amb el Servei Municipal d'Esports organitzaren la cursa-caminada solidària a benefici dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Capdepera. La cursa-caminada començà a les 10h, fent  un recorregut de 1600 mts amb sortida a la plaça del Sitjar.








A les 9 s’obrí l’inscripció  al mateix lloc de sortida (i la consergeria l'IES Capdepera prèviament). La inscripció va ser d’un euro, i dóna dret a xocolata i ensaïmada en acabar, gestilesa de l'APIMA de l'IES Capdepera. Després hi hagué rifa de premis, també a 1 euro la papereta. Gràcies a la cursa i la rifa solidària varen recaptar fins a 597,16 € que serviran per a col.laborar amb l'associació Som Aquí Gabellins.    
 



D’altra banda els alumnes de FP Bàsica de cuina i restauració van fer una practica real d’un servei de dinar per a pares i mares i professorat. Un dinar exquisit molt ben servit.
 




També els alumnes de jardineria prepararen el Nadal amb decoracions florals espectaculars, fetes amb molt de gust.







 Pel que fa a les escoles s’Alzinar tornà a fer el concert de Nadal en el teatre de Capdepera, ja que el canvi que se va dur a terme l’any passat va tenir molta acceptació. Així el dijous els alumnes van fer un assaig general pels seus companys i divendres actuen en tres funcions per nivells, pels seus pares, mares i familiars. Una posada en escena molt acurada i una bona selecció de nadales en català, castellà i anglès. A les aules hi hagué la tradicional xocolatada que ofereixen els pares i mares de l’APIMA.





S’Auba tingué també el seu festival, del qual no tenim imatges. Però ens consta que va anar molt bé i els nins i nines gaudiren de les actuacions dels companys.

Passeu unes bones festes, recupereu forces i  després de Reis, a tornar a escola amb ànims renovats, Bon Nadal!


Imatges facebook IES/ CV