L’aparcament de la piscina municipal ja s’il·lumina a les nits. La setmana passada es van instal·lar quatre fanals amb un pressupost de 17.203,43€ finançats com a inversió sostenible 2017 de l’Ajuntament de Capdepera.

Segons el regidor d’Esports, Pere Terassa: «Era una demanda que s’havia de complir per seguretat», ja que els horabaixes hi ha molts de vehicles i persones que circulen per l’aparcament que fins ara no tenia llum. «Ara, és més segur i s’eviten així possibles accidents», ha conclòs.

L’Ajuntament de Capdepera inverteix en el complex esportiu Es Figueral dins el programa Capdepera Activa perquè la ciutadania tengui més facilitats a l’hora de practicar activitat física dirigida o lliure. Així, aquests anys s’han habilitat les sales superior de la piscina municipal on fan classes dirigides; també s’ha obert la piscina municipal, la qual té una gran acollida entre els gabellins; s’ha instal·lat un gimnàs exterior biosaludable al costat del parc infantil; s’ha canviat la coberta del Poliesportiu; s’han pintat les cistelles i bigues del pavelló, i ara s’ha il·luminat l’aparcament.