inici

Cap Vermell

Reunió per parlar de la possibilitat d'ampliar el Parc de Llevant

S’inicia el procés participatiu per una possible ampliació del Parc Natural de Llevant


 

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el regidor de Medi Ambient, Víctor Martínez, s’han reunit aquest matí amb el conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, i el director general d’Espais Naturals i Biodiversitat, Miquel Mir, i el batle d’Artà i la regidora de Medi Ambient artanenca, per parlar de la possible ampliació del Parc Natural de Llevant.

La reunió ha tengut lloc a les oficines del parc i ha servit per donar el sus a l’inici del procés participatiu, tal i com va aprovar el ple de l’ajuntament gabellí.  El batle de Capdepera comenta que en aquest procés hi han de col·laborar «totes les parts afectades per una possible ampliació: propietaris, associacions i particulars que en facin ús de les zones a protegir». Després d’aquest procés i d’aconseguir el consens amb la ciutadania, l’ajuntament es plantejaria presentar al ple la moció per demanar l’ampliació del Parc Natural de Llevant.

A les passades reunions que han tingut lloc a Capdepera s’ha parlat únicament de les zones de cala Agulla i cala Mesquida, com a dues zones ja protegides (ANEI, LIC i ZEPA), per tal d’augmentar el seu estat de protecció i conservació. Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar