Una vegada més, el restaurant "Gran Cafe" acollí el sopar anual dels exalumnes del mestre Vicenç Nadal








El passat dissabte dia 28, una trentena de "supervivents" de l'Escola d'Orientació Marítima i Pesquera de Cala Rajada, exalumnes del mestre Vivenç Nadal, es reuniren en el que s'ha convertit indefugible per a tots ells, encapalats pel més veterà de la colla, en Joan Fernández Espiritusanto.

Tot i l'inexorable degoteig d'elements que, d'any en any, fan minvar la nòmina irrecuperablement, els que queden sembla que estan decidits, mentre en quedi un de viu, a mantenir l'esperit d'aquella escolar singular i entranyable. 

Com ve succeïnt en els darrers anys, va ser el restaurant "Gran Café" l'escenari elegit per posar peus davall taula i gaudir d'un sopar excel·lent, inclosa la total cordialitat del servei. Però, aquestes trobades també, i sobre tot, serveixen per recuperar petites històries oblidades, batalletes infantils tapades per la pols dels anys, records d'una Cala Rajada en blanc i negre.

Vist el que es va veure, podem augurar que l'any 2018 hi tornarà haver sopar d'exalumnes de l'escola d'OMP de Cala Rajada. I això ens alegra.