inici

Cap Vermell

Els exalumnes de l'Escola d'OMP de Cala Rajada no afluixenUna vegada més, el restaurant "Gran Cafe" acollí el sopar anual dels exalumnes del mestre Vicenç Nadal
El passat dissabte dia 28, una trentena de "supervivents" de l'Escola d'Orientació Marítima i Pesquera de Cala Rajada, exalumnes del mestre Vivenç Nadal, es reuniren en el que s'ha convertit indefugible per a tots ells, encapalats pel més veterà de la colla, en Joan Fernández Espiritusanto.

Tot i l'inexorable degoteig d'elements que, d'any en any, fan minvar la nòmina irrecuperablement, els que queden sembla que estan decidits, mentre en quedi un de viu, a mantenir l'esperit d'aquella escolar singular i entranyable. 

Com ve succeïnt en els darrers anys, va ser el restaurant "Gran Café" l'escenari elegit per posar peus davall taula i gaudir d'un sopar excel·lent, inclosa la total cordialitat del servei. Però, aquestes trobades també, i sobre tot, serveixen per recuperar petites històries oblidades, batalletes infantils tapades per la pols dels anys, records d'una Cala Rajada en blanc i negre.

Vist el que es va veure, podem augurar que l'any 2018 hi tornarà haver sopar d'exalumnes de l'escola d'OMP de Cala Rajada. I això ens alegra.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar