inici

Cap Vermell

El Centre Jove es trasllada al complex esportiu Es Figueral

A l'inauguració hi hagueren diverses actuacions: música, batucap, dansa, teatre...


El Centre Jove de Capdepera s’ha traslladat a un nou local, al complex esportiu Es Figueral, i ahir capvespre va tenir lloc la inauguració.

 
Aquestes instal·lacions són més grans que les actuals ja que disposen de dues sales contigües i tot el recinte del poliesportiu per poder fer activitats i tallers. A més, al lloc on s’han situat està més a prop de Cala Rajada, i al mateix temps, a una zona on es concentren molts de joves ja que hi ha l’Institut, el camp de futbol, la piscina, un parc infantil i el poliesportiu.
 

El nou local tendrà els mateixos serveis que oferia abans. En una sala hi haurà el punt Infojove, l’Aula Mentor, i els ordinadors per a ús de treball; i la sala dos serà el Centre Jove pròpiament dit, i els ordinadors per a ús lúdic. L’horari del nou local serà de dilluns a divendres de 8:30h a 14:30h i de 16h a 20h.

El canvi de local ve motivat per diversos motius: per una banda, apropar-se a Cala Rajada, i per altra, per tenir un espai més gran ja que l’actual quedava petit per a la dinàmica del dia a dia. L’any passat el Centre Jove va tenir una mitja de 6000 usuaris entre tots els serveis.

 
A la inauguració  hi va anar el batle de Capdepera, Rafel Fernández, el regidor de Joventut, Víctor Martínez, i un bon nombre de regidors de l'ajuntament. A més, diverses associacions varen participar a l’acte, com Som aquí gabellins, Solera Gabellina, Batucap, Total Dance, entre d’altres. 
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar