Es preveu una tensa assemblea del Club Nàutic
per a aquest divendres dia 20




Diario de Mallorca, 19/06/08 

Segons aquest rotatiu, l’assemblea general de socis del Club Nàutic que s’ha de celebrar el divendres dia 20, es preveu moguda, i del seu resultat “dependrà que s’emprenguin accions legals contra la junta directiva per la via judicial”.

 

Els motius d’aquesta tensa situació caldria cercar-los en el projecte d’adaptació de les infraestructures del port esportiu a la vigent llei de Ports per tal de poder optar a la renovació per trenta anys més de l’actual concessió. Continuant amb la informació de “Diario de Mallorca”, “un grup de vint-i-sis socis, entre els quals hi ha socis fundadors, sol·licitaren per escrit, el desembre de 2007, que la junta directiva realitzàs les oportunes gestions per tal que a l’assemblea del 14 de desembre passat hi fos present un tècnic de l’ens públic Ports de les Illes, depenent de la conselleria de Medi Ambient. Aquest tècnic hauria d’explicar les condicions necessàries per a l’adaptació del port a la normativa, ja que segons els socis demandants es preveia una ampliació encoberta del port en trenta amarraments”.

 

Després de mig anys sense que la petició d’aquests socis hagi estat atesa, i havent-se presentat un segon projecte per a l’adequació del port, amb un pressupost que és el doble de l’inicial (800.000 euros), tot apunta que l’assemblea d’aquest divendres, com dèiem, pot resultar moguda.