Hi hagueren tres  intoxicats per fum, de caràcter lleu



Avui al migdia, 1 de juliol, s'ha produït un incendi en una nau del polígon de Capdepera. De la nau sortia molt de fum. En el lloc del sinistre han acudit els bombers de Mallorca, membres de Protecció Civil i una ambulància, ja que hi hagué tres víctimes per inhalació de fum.
 


Ampliant l'informació hem sabut que l'incendi s'inicià a un camió de neteja industrial, que quedà completament calcinat, però no se sabem el motius. La guàrdia civil investiga la causa de l'incendi.

Els tres afectats per l'intoxicació van ser atesos al mateix lloc dels fets, i l'intoxicació que patien per inhalació de fum era de caràcter lleu. Tots tres se trobaven en la cabina del camió sinistrat, a una nau del carrer Fisters del Polígon industrial de Capdepera.

L'actuació dels bombers no va poder evitar els danys en el vehicle però impedí que el foc se propagués per l'interior de la nau industrial, que quedà afectada pel dens fum.









Dia 30 de juny, a l'horabaixa, un llamp va caure un llamp a la zona de s'Heretat provocant un petit incendi a la garriga. El foc va afectat molt poc terreny i va ser sufocat ràpidament. Efectius de l'IBANAT van participar en l'extinció, i comptaren amb la col·laboració de Protecció civil de Capdepera. 


 
Imatges de Protecció Civil Capdepera.