inici

Cap Vermell

L'ajuntament vol crear una càtedra en l’àmbit mediambiental i de la sostenibilitat

Els representants de l’Ajuntament de Capdepera es reuneixen amb el rector de la UIB amb aquest propòsit


 

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el regidor d’Educació, Pere Terrassa, s’han reunit aquesta setmana amb el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, i amb el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, Jordi Llabrés, per parlar de la possibilitat de crear una càtedra entre l’Ajuntament i la UIB.

El consistori gabellí continua apostant per la formació reglada i va fer arribar al rector la voluntat de col·laborar amb la UIB en projectes d’investigació en l’àmbit medi ambiental i de la sostenibilitat, la qual cosa podria suposar la creació d’una càtedra entre l’Ajuntament i la Universitat.

Cal recordar que fa sis anys que l’Ajuntament de Capdepera gestiona unes ajudes que ofereixen empreses del municipi a joves gabellins que estudien a universitats públiques; sota la coordinació del degà de la Facultat de Turisme de la UIB, Bartomeu Deyà. Any rere any augmenten les ajudes i les entitats col·laboradores. En aquests moments hi ha onze empreses que donen 33 ajudes de 1.200 euros per alumne.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar