inici

Cap Vermell

Lliurament dels premis de redacció 2017, de l'Associació Hotelera

Com cada any l'Associació Hotelera de Cala Rajada i les escoles de Primària del municipi organitizen visites dels alumnes a hotels del municipi. Després els alumnes fan una redacció de la visita per a un concurs que ha arribat a la !6à edició.

Enguany han estat dues alumnes que per les seves redaccions  han estat premiades amb una bicicleta al XVI concurs d’Hosteleria: Neus Garau Terrasa,  de 5è del CEIP s’Alzinar de Capdepera  i Alba Peña Cano, de 5è del CEIP  s’Auba de Cala Rajada.

Neus Terrassa, s'Alzinar


Com hem comentat les redaccions es basen en la visita que  els alumnes de 5è dels col·legis  de Capdepera i Cala Rajada realitzen cada any a un hotel de l’Associació Hotelera de Capdepera, al qual durant una jornada aprenen sobre la feina que es desenvolupa als diferents departaments  que conformen  el servei  de l’establiment.


Alba Peña, s'Auba

Els hotels visitats han estat el Canyamel Classic i THB Guya Playa. Un projecte que funciona ja fa molts d'anys i apropa els nostres estudiants de Primària a l'activitat econòmica més important del municipi.

 

  Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar