La verbena, amb sopar de paella, s'organitzà per a celebrar el 10è aniversari de la Reserva Marina de Cala Rajada



La comfradia de pescadors organitzaren, el passat dissabte 17 de juny, una festa per a celebrar que la Reserva Marina de Cala Rajada ha fet el seu 10è anviersari. 



La "festa" començà ben prest amb els preparatius pel sopar de paella (se'n feren 3 de grans dimensions) per a unes 1000 persones.





A les nou arrancà la primera i els primers comensals pogueren gaudir d'un bon plat d'arròs sec molt bó, boníssim. Malgrat en un principi no s'ompliren totes les taules preparades a l'esplanada del moll, poc a poc van anar arribant els comensals (inclús qualque grup de joves turistes despistats) i s'omplí el recinte. 





Mentre sopaven alumnes de l'Escola de Música de Campepera ambientaren amb música de cinema, oferint una excel·lent actuació, dirigits per en Victor Ferragut.





Acabat el sopar festiu-commemoratiu, l'ambient passà cap a la zona de ball preparada davant la barra de bar, element imprescindible de qualsevol verbena, i també de la marinera. I aquesta comptà amb un cambrers i cambreres molt marxosos.





La música s'inicià amb un DJ, que tenia la missió de començar el ball. I així va ser. 



Després vingueren les actuacions en directe amb Vandeshow i Ipops, amb un bon ambient verbener . La nit, gairebé d'estiu, afavorí que el públic gaudís de la festa. 



El proper cap de setmana tindran llocs els actes més "oficials" de la commemoració, al Centre Cap Vermell.