inici

Cap Vermell

Animada verbena marinera

La verbena, amb sopar de paella, s'organitzà per a celebrar el 10è aniversari de la Reserva Marina de Cala RajadaLa comfradia de pescadors organitzaren, el passat dissabte 17 de juny, una festa per a celebrar que la Reserva Marina de Cala Rajada ha fet el seu 10è anviersari. La "festa" començà ben prest amb els preparatius pel sopar de paella (se'n feren 3 de grans dimensions) per a unes 1000 persones.

A les nou arrancà la primera i els primers comensals pogueren gaudir d'un bon plat d'arròs sec molt bó, boníssim. Malgrat en un principi no s'ompliren totes les taules preparades a l'esplanada del moll, poc a poc van anar arribant els comensals (inclús qualque grup de joves turistes despistats) i s'omplí el recinte. 

Mentre sopaven alumnes de l'Escola de Música de Campepera ambientaren amb música de cinema, oferint una excel·lent actuació, dirigits per en Victor Ferragut.

Acabat el sopar festiu-commemoratiu, l'ambient passà cap a la zona de ball preparada davant la barra de bar, element imprescindible de qualsevol verbena, i també de la marinera. I aquesta comptà amb un cambrers i cambreres molt marxosos.

La música s'inicià amb un DJ, que tenia la missió de començar el ball. I així va ser. Després vingueren les actuacions en directe amb Vandeshow i Ipops, amb un bon ambient verbener . La nit, gairebé d'estiu, afavorí que el públic gaudís de la festa. El proper cap de setmana tindran llocs els actes més "oficials" de la commemoració, al Centre Cap Vermell.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar