L'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Cultural Cap Vermell signen un conveni de col·laboració en els premis de narrativa curta 'Ploma de ferro' 2017


El passat divendres dia 16 es va signar un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Cultural Cap Vermell per donar forma jurídica a la col·laboració que ambdues entitats ja mantenien en relació amb la difusió dels premis de narrativa curta Ploma de Ferro.

L'Associació Cultural Cap Vermell ha col·laborat amb l'Ajuntament en la difusió dels premis des que aquests es van crear (l'any 1993), tant en format digital com en paper, bé per a difusió de bases o publicació de les obres guanyadores. A banda d'això, des de fa set anys  l'Ajuntament va instaurar de bell nou la categoria juvenil d'aquests premis, amb la intenció d'estimular el jovent del municipi en la creativitat literària. Fou llavors quan va implicar l'IES Capdepera i es va proposar a aquesta associació cultural assumir-ne la gestió econòmica.

Amb aquest conveni, doncs, es refermen les condicions de participació i compromisos per a cada una de les parts.

A part, també s''ha aprofitat l'ocasió per lliurar a Cap Vermell uns exemplars del recull Premis Ploma de ferro 2016, que es presentarà en propers dies.