inici

Cap Vermell

IES Capdepera: Jornada sobre Turisme

Alumnes de l'IES Capdepera celebren la VI Edició de la Jornada sobre Turisme a l'establiment Club Hotel Cala Ratjada


 
Els alumnes de 3r d'ESO i FPB han dut a terme una jornada de treball al Club Hotel Cala Ratjada com a cloenda a la unitat didàctica sobre turisme realitzada pel departament de Ciències Socials.
 

Amb la inestimable col·laboració de l'Associació Hotelera de Capdepera, en aquestes jornades els alumnes visiten una instal·lació hotelera i coneixen de primera mà la realitat professional d'aquest sector i les àrees d'especialitat implicades.
 

La jornada començà amb la recepció de l'alumnat i un breu parlament de benvinguda a càrrec de Llorenç Llop, director de l'institut, i de Joan Ferrer, president de l'Associació Hotelera.
 

A continuació, van gaudir de la intervenció de Pilar Díaz i Hayrettin Pür, professionals del sector, sobre la seva trajectòria vital i professional.

 

A continuació, els alumnes, dividits en grups, van ser rebuts pels caps d'àrea de diferents departaments (direcció, manteniment, cuina, bar, pisos, recepció, animació, menjador) que els van explicar la naturalesa de la seva àrea, els requisits professionals, les qualitats i la formació necessàries.  Informació que els alumnes, en treball de grup, van haver d'ordenar per explicar-la després als seus companys en una la sessió de posada en comú.

La cloenda de la jornada de treball la va dur a terme en Pere Terrassa,  Regidor d'Educació de l'Ajuntament de Capdepera. Tot plegat, una gran experiència educativa que permet als alumnes conèixer de primera mà un sector professional tan important a la nostra comunitat com és el del turisme.Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar