inici

Cap Vermell

L'Associació Hotelera i l'IES Capdepera organitzen la 6a jornada sobre el turisme

L'Ajuntament de Capdepera ha col·laborat en l'organització de la jornada turística


  

Els alumnes de 3r d’ESO i els d’FP de Cuina i Jardineria de l’IES Capdepera han participat en la sisena Jornada turística organitzada per l’Associació Hotelera FirstSun Mallorca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Capdepera.

En aquesta Jornada, organitzada per sisè any consecutiu  entre  l’IES Capdepera i l’Associació Hotelera, els alumnes coneixen de primera mà les possibilitats laborals que ofereix l’hosteleria.

 

Aquestes jornades és fan amb l’objectiu  de que a  través de tallers,  treballs en grup i  conferències sobre les trajectòries personals i professionals  de persones que treballen  en l’hosteleria, els alumnes es puguin conscienciar  de la  importància  de la formació, i entendre que la seva sortida  al mercat laboral l’ han de fer  amb la millor preparació possible.
 

Els alumnes han passat un matí escoltant històries vitals de treballadors en actiu de l'hostaleria, cuiner, cambrera de pisos, jardiner, director d’hotel... amb la finalitat que els joves estudiants que vulguin orientar la seva vida laboral al turisme coneguin els llocs de treball que s’ofereixen i les seves característiques.

A més, els estudiants han pogut demanar tot allò que els hi creava un interès, com el sou, els horaris, els dies lliures.... La valoració final ha estat positiva per part dels organitzadors i del públic.

 

La jornada ha tengut lloc al Club Cala Rajada i la cloenda ha anat a càrrec del regidor d’Educació, Pere Terrassa, i la regidora de Turisme, Mónica Viejo 

 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar