inici

Cap Vermell

L’Ajuntament de Capdepera presenta el primer torneig de futbol sala Capdepera Activa


 
El proper dimecres dia 5 el poliesportiu de Capdepera acollirà el primer torneig de futbol sala Capdepera Activa amb el Palma Futsal i la selecció balear de futbol sala.

Aquest matí s’ha presentat el torneig al THB El Cid Hotels amb la presència del batle de Capdepera, Rafel Fernández; el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard; el president del Palma Futsal, Miquel Jaume; i el director esportiu del Palma Futsal, José Tirado.

 

A l’acte, Fernández ha agrait al Palma Futsal i a la Federació de Futbol la seva implicació amb el poble de Capdepera i amb el projecte Capdepera Activa.

Per la seva banda, la FFIB i el Palma Futsal han agraït al consistori gabellí la implicació amb l’esport en general i amb el futbol sala en particular, així com també l’esforç realitzat perquè l’esport arribi a totes les franges d’edat.

Capdepera Activa
Cal recordar que l’Ajuntament de Capdepera va iniciar l’any passat el projecte Capdepera Activa, una iniciativa que vol inculcar hàbits de vida saludable a tots els col·lectius del municipi. Des de que el projecte es va presentar, s’han realitzat activitats esportives de tot tipus i per a totes les edats: gimnàstica per a persones majors, esports per als joves, diades per als més petits, excursions per a tota la família... així com xerrades de nutrició o punts d’informació de salud.

El proper cap de setmana tindrà lloc la segona fira de l’esport i la gala de l’esport gabellí, amb la qual es conclourà un mes dedicat a l’esport i a la salud. 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar