inici

Cap Vermell

Resultats de l'elecció del President del Partit Popular, a Capdepera

Els "populars" gabellins no se decantaren per cap candidat. Resultà un curiós i salomònic empat conegut com "nedar i guardar la roba"




Diumenge 26 de març, després del 15è congrès autonòmic de les Illes Balears del Partit Popular, els afiliats van triar entre les candidatures de Juan Ramón Bauzà i Gabriel Company. La candidatura de Gabriel Company va resultar guanyadora per ampla majoria, cal dir però que la participació va ser molt baixa (al voltant del 30% del cens electoral).

Curiosament en Company va resultar guanyador a Palma i un bon nombre de municipis de la Part Forana, excepte la comarca de Llevant, on en Bauzà va ser el més votat a Son Servera, Artà i Sant Llorenç. A  Mallorca el nou president del PP aconseguí un 72% del vots, a Menorca un 49,42%, a Eivissa un 80,8% i a Formentera un 90,9%.

Pel que fa a Capdepera l'urna electoral s'instal·là al Teatre de Capdepera. El resultat de les votacions  va ser un curiós empat a 28 vots. Així amb un cens de 222 electors amb dret a vot han hagut 58 vots vàlids (un 26 %), repartits 28 a cada candidat i 2 vots nuls.

La taula electoral va estar presidida per  Miquel Riera i na Maribel Vives va ser la secretària.

Si mirau el mapa de Mallorca, nostre poble torna a ser "peculiar". I els populars, pel que fa a la tria del seu president " ni fred, ni calor"





Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:







Horaris C E Escolar