Música Ma(g)estro una encertada introducció al món de l’òpera




Els alumnes de segon i tercer cicle de s’Alzinar van poder gaudir d’un espectacle musical que apropa als més joves al gènere operístic de la mà de Pablo López.

La posada en escena del baríton i mestre del Conservatori d’Alacant, que barreja música, cant i imatges animades, és senzillament genial.

Es tracta d d’una adaptació de l’obra del segle XVIII,  Il maestro di capella de D Cimarosa, en la que se descriu la discussió d’un director d’orquestra amb els instruments, i després d’un inici caòtic acaba per aconseguir l’harmonia i reproduir l’obra. Els instruments són presents a través d’una projecció animada, cada instrument res representat per un animal, perfectament coordinada amb la veu del director.



Però Pablo López és mestre i es notà a la seva posada en escena, de fet la representació té un gran valor didàctic.

Des de la primera aparició l’intèrpret aconseguí captar l’atenció i complicitat de l’alumnat, fent-li formar part activa de l’activitat

Una introducció a l’òpera molt recomanable, que ens deixà a tots (mestres i alumnes) amb ganes de continuar. Tots van sortir ben contents.

Enhorabona a Pablo López pel seu bon quefer de fomentar l’òpera d’una forma tan eficaç i a la professora de música que programà aquesta excel·lent activitat