“Junts podem acompanyar els nostres fills/es a crear la banda sonora de la seva vida, així com a créixer a partir de l’amor, la tendresa, el respecte i la confiança… amb i a través de la música.” Anna Roig


 
Els Tallers de Música en Família, que ha organitzat l'Escola Municipal de Música de Capdepera,  programats per al mes de març aniran a càrrec de n’Anna Roig Dolz.

N'Anna Roig creu en la importància de la música en els primers anys de vida i des d’abans de néixer i és per aquest motiu que fa més de 10 anys que centra la seva tasca pedagògica i musical a apropar la música als més petits i les seves famílies. 

Anna Roig és pedagoga musical i pianista, especialista en el Mètode Jacques-Dalcroze, en l'etapa 0-6 i en música durant l'embaràs. Educadora de Massatge Infantil per l'AEMI, facilitadora de Cant Prenatal i coautora del disc Massatge amb cançons (Tot Sona Records) i del CD-llibre Voooox!, produït per L'Auditori:Educa.

Professora de música i moviment, piano i llenguatge musical a diverses escoles de música i escoles bressol. Tallerista dels tallers familiars vinculats als concerts educatius de L'Auditori de Barcelona. Formadora de formadors, col·labora amb l'empresa Tot Sona i amb el Servei Educatiu de L'Auditori de Barcelona realitzant formacions arreu d'Espanya.

 
L´últim dia per a fer la inscripció és el proper divendres dia 17 de març.

Directora i creadora del Programa d'Estimulació Musical i Sensorial Creixendo i del projecte Embarassades i nadons de L'Auditori de Barcelona.

www.creixendo.com

Els horaris de les sessions:

Divendres 24 de març
16.30 h Massatge amb cançons: adreçat a nadons d'1 a 11 mesos acompanyats del seu pare i/o la seva mare.

Dissabte 25 de març
10 h Sent la música (abans de néixer): adreçat a dones embarassades a partir del 4t mes de gestació i/o amb les seves parelles.
11.45 h Mou la música I: adreçat a nadons de 12 a 23 mesos acompanyats del seu pare i/o la seva mare.
12.45 h Creix la música I: adreçat a infants de 3 a 5 anys acompanyats del seu pare i/o la seva mare.
16 h Mou la música II: adreçat a nadons de 24 a 36 mesos acompanyats del seu pare i/o la seva mare.
17 h Creix la música II: adreçat a infants de 3 a 5 anys acompanyats del seu pare i/o la seva mare.

Per tal de facilitar la inscripció hem fet un formulari on-line per poder apuntar-se sense necessitat de venir a l'Escola de Música: 

https://goo.gl/forms/Jb8nhKWfo5Wcmvpy1