Dimecres dia 21 de febrer va tenir lloc una xerrada sobre “l’ús segur d’Internet i els seus perills”, organitzada per l’escola s’Alzinar amb la col·laboració de l’APIMA.  L’acte va reunir un bon nombre de pares i mares, devers una vuitantena, que van escoltar com poden ajudar els seus fills i filles per fer un bon ús d’internet i de les xarxes socials. Els ponents van ser dos membres de la Guàrdia Civil d’Artà i Palma (Paco i Agustí) que treballen amb els delictes informàtics i els infants.  Després de donar una sèrie de consells i comentar alguns casos reals, pares i mares van exposar els seus dubtes.

Internet, i el seu ús massiu, crea perills i cal tenir eines i normes per a ajudar i orientar els joves usuaris. En aquest sentit es va oferir material per a ensenyar els pares a activar el control parental, tant de tablets, com de telèfons mòbils i ordinadors.

Aquesta activitat complementa l’activitat de formació dels alumnes del cicle superior, amb una sessió per a 5è curs i dues per a 6è.