La cuinera de Cala Rajada que treballa al Restaurante del Mar ha estat una dels catorze participants seleccionats a aquesta quarta edició












Top Chef" ha començat en la seva quarta temprada a ANTENA 3 on, segons diuen,  es veurà" més cuina que mai "a càrrec de 14 cuiners professionals entre els quals hi ha un el restaurant està reconegut amb una estrella Michelin o Melissa Herrera Martos una cuinera autodidacta que exerceix en un restaurant de Cala Rajada.

Repeteix el jurat format per Alberto Chicote, Paco Roncero i Susi Díaz que sotmetran als concursants a proves "encara més impossibles que mai amb resultats encara més sorprenents que mai".

 D'entre els deu mil aspirants només 14 han estat seleccionats per a aquesta nova edició del concurs culinari: Víctor Gutiérrez, un peruà assentat a Salamanca el restaurant homònim llueix una estrella Michelin; Montoro, 1 alacantí que treballa com a xef privat d'una família russa bilionària per a la qual "mai repeteix plat", i Maria Rosa, propietària i cap de cuina d'Ars Vivendi, considerat un dels millors italians de Madrid.

Rakel practica cuina de fusió a Karak (València), Marcano dóna a la cuina basca influències asiàtiques a Marcano (Madrid), el competitiu Xavi ve del restaurant La Tapa Teka de Calella (Barcelona), Melissa és una cuinera autodidacta que exerceix en Restaurant del Mar (Mallorca), i l'experimentat juliol és xef executiu del Grup Pradal de Madrid.

La veterana Fàtima, de la Atrevida (Valladolid), assumeix el programa com "repte personal", mentre que Richard, director gastronòmic del Grup La Pesquera, promet "donar molta guerra" i més encara Tomàs, cap de cuina de Domgim (Elx) , forjat en múltiples concursos culinaris.

Manu, xef de Arume (Barcelona) té en el seu currículum haver guanyat el concurs Tapa de l'Any de Catalunya el 2014; l'argentí Filipetti (Haiku, Cadaqués) assegura que "no hi ha estil gastronòmic que se li resisteixi" i Eva, la benjamina del grup que, amb 23 anys, treballa ja com a cap de cuina de Cotton House Hotel de Barcelona.



"El seu nivell farà que vegem més cuina que mai", ha assegurat Encarna Pardo, directora de Boomerang, que produeix aquest programa per Atresmedia.

Sent la quarta temporada, tot l'equip de "Top Chef" s'ha proposat "portar-una mica més enllà" per "sorprendre" a concursants i espectadors, i entre els resultats més favorables és que el jurat ha tastat "plats de tornar-se boig" , ha dit Chicote.

En això ha coincidit Susi Díaz, amb una estrella Michelin a La Finca (Elx), a qui se li han posat "els pèls de punta" davant la "força, passió i amor per la cuina que destil·len els concursants en tots els episodis" a la qual veurem plorar quan cada setmana Chicote pronunciï la temuda frase de "recull els teus ganivets i ves-te'n".

A continuació algunes captures d'imatge del programa amb na Melisa i un plat fet seu.





Molta sort, Melissa!!!