Total Dance omple l’auditori del Centre Cap Vermell



El passat cap de setmana els alumnes de Total Dance ens varen  demostrar tota la feina feta en aquest inici del curs 2016/2017. Un espectacle que va començar el divendres, dia 9 de desembre,  amb una actuació al teatre d'Artà amb tots els nostres alumnes i va seguir dissabte al Cap Vermell de Cala Rajada.
 

Els dos teatres plens de gent, d'emoció, d'esforç, de treball... però sobretot d'il·lusió i força. Per causes de màxim aforament vam haver d'afegir una tercera funció al Centre Cap Vermell el  diumenge. Aprofitant que se va afegir aquesta tercera funció, aprofitaren per a fer un berenar per a tots els nostres alumnes i els seus familiars. Xocolata i ensaïmada per a tothom amb un convidat molt especial, el gran Pare Noel. Va venir per recollir les cartes que els nostres alumnes havien escrit amb tots els seus desitjos per aquest Nadal.

Han estat tres dies intensos però emocionants. En Tolin i na Tolina han estat els nostres presentadors, ja que ells no es perden cap moviment del nostre gran equip.

Esperem que heu gaudit del nostre festival i des d'aquí aprofitem per donar la nostra més sincera enhorabona als nostres alumnes, ja que varen fer que  aquest cap de setmana tot acabàrem amb un somriure infinit.

Aquí us deixem un parell de fotos d'aquests tres grans dies. Ens tornem a veure en el nostre festival de primavera que vindrà carregat de sorpreses. Bones festes!

TOTAL DANCE, BORN TO DANCE.