El mercadet nadalenc d'enguany resultà molt concorregut


Diumenge,11 de desembre, va tenir lloc a la plaça de l’Orient de Capdepera una nova edició  del Mercadet  nadalenc organitzat per l’associació  d’empresaris gabellins i la col·laboració de l’Ajuntament.  Des de les 10 del matí fins les 19 hores hi hagué un seguit d’actuacions i activitats lúdiques.

S’ha de dir que gairebé tot el dia hi hagué una gran afluència de públic i les paradetes muntades per les empreses i comerços i les associacions participants, varen estat ben concorregudes.

De bon matí hi hagué un taller de circ i jocs d’habilitat realitzat pel Circ Bover (subvencionat pel Consell de Mallorca) que va agradar força a petits i grans.

 



Devers les 12 la Coral gabellina i la nova associació Som aquí gabellins van cantar les tradicionals nadales i  se van penjar els missatges a l’arbre dels desitjos.





No faltà la Banda de Cornetes i tambors que aportà la seva música amb un passacarrer.
 

Mentre, als bancs instal·lats al carrer Col·legi hi hagué  tallers de maquillatge i manualitats, que continuaren pel capvespre de la mà d’Àrea de joc.

 


Tampoc no faltà el Pare Noel.
 

Després de la pausa per dinar, devers les 16 hores, Batucap va ser l’encarregat d’anunciar l’inici de les activitats de l’horabaixa. Mitja hora de marxa i ritme.

 

Devers les 15,30 va ser el torn de l’animació infantil, fent ballar als més petits a la plaça, amb diverses danses i jocs.


 

A les 16,30, per acabar les actuacions, vam poder gaudir de Vincles del Circ Bover, un espectacle de circ contemporani de gran qualitat que va deixar un regust a poc. Va agradar molt.

 

Després seguí el mercat amb les paradetes muntades pels comerços i associacions locals com ara Ayma, Bambi, Ca Na Rafela, Son Pocapalla, Uep Capdepera, s’Altra cova, Llibreria Lletres, Estanc Can Serra, M.Picó by La Lola, les associacions Som aquí gabellins i Protectora d’animals de Capdepera i l’IES Capdepera, s’Alzinar i s’Auba.

 





Com hem dit, una bona iniciativa que ha omplert un diumenge previ a les festes de Nadal amb molt bona resposta de públic. A més el bon temps ajudà a crear un ambient molt agradós, especialment pel matí.