Penjades les pancartes, repartits els pasquins i cartells, camisetes a la venda i el capells a punt d'arribar, la 7a MARXA PEL TREN és al carrer.

Fa mal dir-ho perquè Cap Vermell està implicat en l'organització però Capdepera, ara per ara, és la columna vertebral de la MARXA: La Confraria farà la paella per a 1500 persones, en REVI aportarà la seva experiència als comandaments del so de la festa posterior, Banda de Música i Suso tocaràn a la la festa....ì moltes més accions han de fer que el tren arribi a Cala Rajada:

Les oficines de Turisme venen les camisetes, Protecció civil prepara l'avituallament, Cap Vermell gestiona el bloc de notícies, Capdepera Ràdio ha enregistrat la cunya que sona a totes les ràdios de Mallorca. El programa El cafè dels dissabtes entrevistà dissabte dia 24 el conseller de Mobilitat Gabriel Vicens.

La Coral S'Alzinar, l'Escolar, Aires Gabellins i Castell de Capdepera s'han adherit a la Marxa.

L'Ajuntament s'ha abocat com mai en l'organització. El ple de l'Ajuntament farà una moció conjunta a favor del tren.

Dilluns dia 2 de juny a les 20 h. està convocada tota la comarca a l'escola de Música de Capdepra per cantar la cançó de la MARXA sota la direcció del músic Toni Nicolau.

Capdepera som els qui ho tenim més difícil i ara és el moment de participar i adherir-se a la marxa de qualsevol manera. Participau al bloc, anau dia 8 a Sant Llorenç, tant se val d'on partigueu; sortiu a acomiadar als maxaires. Proposau accions.

Si voleu estar al  dia de la MARXA consultau el bloc hi trobareu més de 50 videos i 25 notícies:

http://trenllevant.balearweb.net/

 Image