Organitzaren un concert pels alumnes i pares i mares del centre escolar


 

Dia 22 de novembre, els alumnes del CEIP s’Alzinar van celebrar el dia de Santa Cecília, patrona dels músics, amb un concert en el seu honor.  Cada curs de Primària interpretà una cançó davant els seus companys i els pares i mares (i padrins) assistents. Un públic molt entregat, entre els qui s’hi trobaven el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el regidor d'Educació, Pere Terrassa.

 


L’acte va tenir lloca al gimnàs del col·legi, on s’havia instal·lat un escenari i habilitat cadires per públic. El dia anterior, a l’assaig general, també varen participar els alumnes d’Infantil.
 



L’Escola de Música de Capdepera va col·laborar amb el concert, amb l’arranjament musical d’algunes peces, amb la participació d’alumnes de clarinet que estudien a s’Alzinar i la col·laboració de professors que aportaren l’acompanyament musical (piano, violí i trombó).

 



La presentació va anar a càrrec de dues alumnes del centre, que ho férem molt i molt bé. La  professora de Música del centre, Magdalena Siquier, va ser l’encarregada de la coordinació del concert amb l’ajuda del professorat del centre.
 El programa constà de sis peces cantades ( i alguna ballada) per cada un dels cursos:

Primer: El senyor agut i el senyor greu

Segon: Bon dia nostre pare

Tercer: La caputxina

Quart: En Pere Gallerí

Cinquè: Cançò del lladre

Sisè: El Concert

Tots plegats s’acomiadaren amb el cànon “Visca la música”.
 

En resum, un homenatge a la música amb un concert ofert pels més petits. Enhorabona a tots.