Amb gran afluència de gent i els hotels plens



A les 12h una llarga coa de públic es concentrava a l’entrada del recinte de la XV Mostra de la Llampuga. I és que el dia, tot i estar ennuvolat, ha acompanyat per a gaudir un any més d’aquesta fira gastronòmica que es desenvolupa a Cala Rajada des de fa quinze edicions, comptant la d’avui.

Vint estands de restaurants, hotels de la zona i la Confraria de Pescadors de Cala Rajada, han cuinat 2000 quilos de llampuga a través de diferents receptes: croquetes de llampuga, fideus secs de llampuga, arròs a banda, crep amb llampuga, raviolis de llampuga, escabetxo de llampuga, entre d'altres plats. A més, com a segon any, també hi ha un estand de postres. Tot plegat, propostes que combinen receptes clàssiques amb d'altres més d'avantguarda.




La mostra ha estat inaugurada a les 12h per diverses autoritats, entre les quals: el batle de Capdepera, Rafel Fernández; la regidora de Fires i Festes, Carmen Corraliza; el Patró Major de la Confraria de Pescadors, Pedro Mercant; el president de l’Associació Hotelera de Capdepera, Joan Ferrer; el Director general de Pesca, Joan Mercant; i la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, entre altres autoritats, que han aprofitat per fer un recorregut pels diversos estands, saludar tots els cuiners i tastar algunes receptes. Enguany, com a novetat, el públic assistent ha entrat al mateix moment que les autoritats  tot i que aquests han conservat un "a part", no tan lleig com el "corralet" d'un temps.








Gran afluència de gent des del primer moment que comença ja a les 12h a dinar.



Esperam les dades oficials però és d'esperar que sigui un any rècord donada la gran afluència turística que tenim en aquests moments a Capdepera i a tota l'illa.