A hores d'ara, a les nostres zones turístiques encara hi ha una gentada, allargant aquesta temporada excepcional pel que fa al nombre de visitants. Això i una nit esplèndida van contribuir perquè la "Nit de Tapes", dins el Cap de Setmana del Peix Fresc, resultàs el que deim més amunt: multitudinària.

Fins a 12 restaurants varen prendre part en el concurs a la millor tapa: Sa Bodega, O Sole di Capri, De Arce, Sa Cova, Euforia, Corona, O Sole Mio, Udon, Polígon, Gran Café, Noah's i Ses Tres Forquetes.El jurat va estar integrat pels xefs Felipe Dengra (Hotel Bella Blaya), Jesús Viera (Canyamel Park) J.Antonio López (Serrano Hotels) i Jaume Sales (Sensimar N'Aguait). El mateix Dengra ens confessava, després del lliurament de premis, que no havia estat fàcil prendre la decisió sobre les tres millors tapes, perquè el nivell havia estat molt alt, tant en la presentació com en les composicions i sabors.Els encarregats de lliurar els diplomes acreditatius foren el patró major de la Confraria de Pescadors, Pere Mercant; el Director General de Pesca, Joan Mercant, i el batle de Capdepera, Rafel Fernández.

Finalment, el veredicte del jurat fou aquest:

Tercer Premi, Noah's Lounge
  

Segon Premi, Euphoria
  

Primer Premi, Udon
  

La vetllada encara es va allargar fins passada la mitja nit, amb el mateix gran ambient, amb música i tapes per a consumir. Com a resum, podem dir que aquesta ha estat l'edició de la Nit de Tapes més concorreguda, fins al punt que en alguns moments era difícil trobar un lloc per a les degustacions. Un èxit, en definitiva.