La conductora del cotxe ferida molt greu traslladada a Son Espases.
L'accident es produí a la cruïlla del carrer Magallanes i Sant Andreu


Una dona de 70 anys ha resultat ferida crítica en un accident de trànsit ocorregut ahir, al migdia del diumenge, entre un turisme en què viatjava com a ocupant i un autobús de línia a Cala Rajada.


Fotos Cap Vermell i Protecció Civil

 L'automòbil va patir greus danys i va quedar deformat per l'impacte. La ocupant lesionada va quedar atrapada al seu interior. La dona va ser l'única persona ferida en el sinistre i va ser necessària la intervenció dels Bombers de Mallorca del parc d'Artà per extreure-la del vehicle.


L'afectada va haver de ser atesa per personal d'una ambulància de suport vital avançat i una altra de suport bàsic, així com pel metge del PAC més proper. Al final, va ser traslladada en estat crític a l'hospital de Son Espases, a Palma, segons han indicat els serveis sanitaris del 061.

L'aparatós accident va tenir lloc al voltant de les dotze del migdia de diumenge, al carrer Magallanes de Cala Rajada i els carrers quedaren tancats durant unes hores.

Pel que sembla, el vehicle es va botar l'stop i l'autobús no pogué evitar la colisió .



Fa dos articles que parlam dels problemes del tràfic de Cala Rajada. Possiblement no hi ha relació causa-efecte, però el cert és que, especialment durant l'estiu, hi ha moltes topades (la majoria lleus) en els carrers de Cala Rajada.



Esperem la prompta recuperació de la dona ferida en el sinistre.