La Coral Gabellina amb la col·laboració de l'escola de ballet Stylo oferí un magnífic concert,  a l'església de Sant Bartomeu

    Amb aquest concert es pot dir que comença el Mercat Medieval. A més de l'actuació de la Coral Gabellina, que oferí un repertori més o menys medieval, el públic va poder gaudir de l'actuació dels joves dansaires de l'escola de ballet Stylo, així com d'un nodrit grup de músics acompanyants. La gent va omplir de gom a gom l'església de Capdepera, i no hi cabia un ànima més. L'espectacle va respondre a l'espectació creada.

Image

   L'inici va ser  espectacular, amb l'església a les fosques, mentre pel passadís central avançava el cor, cantant a capel·la. Després arribà la presentació, glosada, de Climent Crespo, en què al·ludí al Mercat Medieval. Va ser curiós veure com la primera  dansa la protagonitzaren els mateixos membres de la coral. Després, l'espectacle va anar alternant cançons a càrrec de la coral i d'instrumentals,  amb les coreografies creades pels alumnes de l'escola de ballet.

Image


   Enhorabona a la directora de la Coral, Elionor Gómez-Quintero Garau, i a la del ballet Stylo, Claudia Suiter.

Image

Image

Image

Image