Podem dividir aquest passat mes de maig, en dues parts diferents, la primera que agafa fins el dia 13, i la segona ja fins al darrer del mes.

Dins aquesta primera part, és quan podem situar les pluges  que  se feren present, malgrat que tinguérem tres dies sense precipitacions però que  arribats al dia 13, el niguls amollaren tot lo que duien pràcticament damunt el nostre territori. Aquest dia enregistrarem 46 l.m2., pluja acompanyada de calabruix i pedra, que es el calabruix de major diàmetre, amb la corresponent tempesta.

La pluja caiguda fins aquest dia 13, arribà als 68,8  l.m2.

Desprès arriben 17 dies en que la pluja ens oblidà per complet per aparèixer el final del mes, amb una brusquina que ens donà 1,8 l. m2. Quedant el total del mes en 70,6 l.m2.

Altres meteors no es feren presents excepte el ja comentat calabruix.

Els vents bufaren de tots els endrets, com ens té acostumat la nostra situació geogràfica. El més fort  el dia 29  a les 0,40 h., un Ponent que arribà als 38,6 km/h.

El dia més sec,  dia 2, amb humitat oscil·lant entre 36 i 70 % i el més humit el dia 7 amb humitat 87 i 95 %, sempre hem tingut  al llarg del mes alt grau d’humitat, probe de la proximitat de la mar.

En quant a les temperatures màximes, començaren pels 20 graus , per situar-nos poc desprès, uns graus més amunt durant molta part del mes i una pujada a partir del dia 23. En relació a les mínimes començaren per damunt els 10 graus i situar-se al voltant  dels 15,  una lleugera pujada al final. Temperatura mínima de les màximes, 17,2 graus,  dies 1 i 7. Màxima el dia  29 en 26,7 graus. En quant a les mínimes 9,4 gr. El dia 1 i màxima de les mínimes el dia 30 en 18,3 graus.