Jaume Canet inaugurarà ‘S’estiu de Can Melis’


 

L’artista felanitxer, Jaume Canet, inaugurarà el programa d’exposicions S’estiu de Can Melis, aquest divendres 3 de juny al Centre Melis Cursach a Capdepera.

El mes de juny, la sala d’exposicions Sa Cotxeria presenta “Un repàs”, un conjunt d’escultures amb ferro que representen formes de la natura i que són un recull de la trajectòria artística de Jaume Canet. A més, la mostra interior es complementa amb la instal·lació marinera a la plaça de l’Orient que es mantindrà tota la temporada.

Després serà el torn de A. Jesús Ballester, el mes de juliol, que presentarà un recorregut per les diferents etapes pictòriques sota el títol de “L’etern present”. Es podrà apreciar l’evolució estilística, però on tendrà més importància el darrer període. La mostra es complementarà amb la incorporació de treballs xilogràfics, tècnica que ballester treballa darrerament.

L’art del mes d’agost vendrà de la fotografia d’Agustí Torres amb “Vitruvis”, una mirada irònica a les dues tradicions culturals que han marcat la relació amb el medi natural, la judeocristiana i l’humanisme.

I per acabar l’estiu, el gabellí Miquel Moyà presentarà al setembre l’exposició “Reinterpretació”, una mostra fotogràfica i pictòrica que pretén mostrar formes arquitectòniques en si mateixes.  

S’estiu de Can Melis es consolida com a proposta cultural a la comarca de Llevant i compleix amb la finalitat d’apropar a Capdepera l’art en majúscules, a més, enguany, s’ha editat un fulletó amb la informació de les exposicions del quatre mesos. A l’acte de presentació, que es va celebrar ahir al matí, hi va assistir el batle de Capdepera, Rafel Fernández, la regidora del Centre Melis, Lorena Molinillo, l’arxivera municipal i encarregada del Centre, Maria Massanet, i l’escultor, Jaume Canet.


Clicau damunt l'imatge per obrir el PDF: