L'accident va tenir lloc al carrer l'Agulla i resultà molt aparatós 


 

Dia 25 de maig va tenir lloc un aparatós accident al carrer de l’Agulla en què se veié implicada un galera. L’accident va tenir greus conseqüències, de fet el conductor va haver de ser intervingut quirúrgicament i el cavall sacrificat, i va ser molt comentat. En un primer moment, especialment pel boca a boca i per facebook,  se qüestionava la circulació de galeres amb cavall pels carrers de Cala Rajada ja de per si saturats de trànsit els mesos de temporada.

Pel que ens ha comentat i pel que hem espigolar a la premsa local (Faxdepera fa un ampli reportatge), tot apunta a que dos joves que circulaven amb motocicleta “fent cavallitos” van ser recriminats per un agent de la policia local i aquests en lloc d’aturar-se, fugiren espantant al cavall que se desbocà. Inclús se parla que un dels motoristes podria haver copejar al cavall quan fugia. Malgrat els intents del conductor de la galera per controlar-la hi hagué una col·lisió  a resultes de la qual el conductor va patir danys a les cames i va haver de ser traslladat a un centre hospitalari amb molt de mal. Per la seva banda el cavall quedà estès i, més tard, va ser sacrificat.

Sembla que un dels dos motoristes se presentà voluntàriament a les dependències de la policia local per identificar-se.

A rel d’aquest incident (s’ha de dir que fa temps hi ha una campanya dels grups animalistes, per llevar les galeres tirades per cavalls de la circulació urbana) hi ha persones que reclamen que eliminar aquesta activitat de Cala Rajada.  En aquest sentit el batle, Rafel Fernández, comentà que dia 31 d’agost acaba la concessió i seria el moment de valorar aquesta possibilitat. Ens ha informat que espera que aviat es tanqui l'informe policial i ens podrà oferir novetats.

Mentre, esperem la prompta recuperació del conductor i que evolucioni favorablement desprès de la intervenció quirúrgica ha que ha estat sotmès.