El servei d'Esports de Capdepera va guardonar  a 33 esportistes, quatre equips i sis mencions especials a la III Gala de l’Esport gabellí.



El passat dissabte, 30 d'abril, se va celebrar a la tercera edició de la Gala de l?Esport gabellí al Centre Cap Vermell.

L’auditòrium del Centre Cap Vermell estava ple a vessar per acompanyar els guardonats, amb amics, familiars, entrenadors... tots plegats per reconèixer els mèrits que han fet aquests esportistes mereixedors del guardó. Entre ells s’hi compten alguns individuals i l’equip de 4x20 del Club Nàutic de Cala Rajada, el Junior Masculí “First Sun” de l’At. Escolar, i l’Infantil Fubol 7 del CE Escolar per la seva temporada 2015.


Fitness

La gala va ser aconduïda pels tècnics del Servei Municipal d’Esports. Va comptar amb la presència del batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el regidor d’Esports, Pere Terrassa, encarregats de lliurar els trofeus.


Bàsquet

És la tercera edició de la Gala de l’Esport Gabellí. Va néixer amb la il·lusió d’homenatjar aquells gabellins que hagin destacat pels seus resultats esportius en qualsevol modalitat; des dels esports clàssics com futbol, bàsquet o tennis, fins als més desconeguts com vela, vol, fitnes, passant per atletisme, marxa nòrdica, judo, vòlei o escacs. 


Futbol