Dia 26 de febrer va ser l'acte de lliurament de la 7a edició a Barcelona



La gabellina Maribel Picó ha participat en la 7a edició dels Premis “Romper Barreras” organitzat per Toshiba, Microsoft i BJ Adaptaciones. Aquesta edició ha estat la que ha comptat amb més recolzament i suport del públic. Se van rebre més de 20.000 vots a les 21 iniciatives presentades.

Dia 26 de febrer el jurat format per les empreses,  Toshiba, MicrosoftParaguas Solidario y representants de projectes solidaris premiats en convocatòries anteriors van triar els projectes de Miguel Ángel Camacho i Maribel Picó, en la categoria individual; i el  Centro de Educación Especial Jean Piaget de Zaragoza i la Fundación RafaPuede de Murcia, en la modalitat col·lectiva. Van rebrer una menció especial Eva Lagar i Paula Riera. Els guanyadors han aconseguit mostrar com la tecnologia ajuda a les persones amb discapacitats  

El jurat va comentar el gran nivell de totes les candidatures , tant pel que fa a la qualitat de les propostes presentades com per l’ús de la tecnologia de recolzament en el dia a dia i la millora de l’autonomia personal dels discapacitats.

Na Maribel Picó va presentar el projecte ‘Tecnología, superación y fuerza de voluntad son los ingredientes para conseguir la felicidad’

 

La cerimonia de lliurament de premis va tenir lloc el dia 7 d’abril a Barcelona. Els premis tenen una dotació econòmica, a més d’un ordinador portàtil/tablet PC i el viatge amb allotjament pel guanyador i dos acompanyants al lliurament dels premis.

Enhorabona Maribel.