No tot són males notícies. Fer el que feim (com altres persones fan altres coses de manera altruista per tal de millorar el món) té les dues cares i per treure'ns un bon somriure a vegades basten petits gestos com el que avui hem rebut per part dels amics de "Per un Somriure".

Desde la seva creació, aquesta colla de gent bona ha duit somriures a molta gent, als que han vist els seus espectacles i a totes aquelles associacions i persones que s'han beneficiat de les seves ajudes. Vos recordam que el que recapten a taquilla ho dediquen sempre a ajudar als demés. Sense anar més enfora aquest passat Nadal ens oferiren un espectacle ben nadalenc essent el destinatari de la recaptació ASPANOB, l'associació de pares amb nins que pateixen càncer.



Han volgut té un gest amb el nostre refugi d'animals i per això avui dimecres ens han visitat i fet entrega de...... no hem pogut contar quants quilos hi havia de menjar, eren tants i tants els sacs i llaunes de menjar o de terra per moixos que hem quedat bocabadats.

Tota ajuda, per petita que sigui, és molt ben rebuda i aquesta ho és doblement, perquè no es petita i perquè valoram molt i molt que vengui de part de persones que també tenen com objectiu, al igual que nosaltres, fer una societat i un món més just i humà treballant per ajudar als altres.

Per tant el nostre immens i rotund agraïment a tots els membres de "Per un Somriure".

Gràcies també a totes les persones, que a arrel de la notícia publicada a Cap Vermell sobre el cas dels canets trobats a foravila, s'han interessat per el cas, ens han demostrat el seu suport i estàn disposats a donar una mà. Dir-vos que els cinc supervivents es van recuperant amb les cures de ses seves famílies d'acollida.

Dies abans de que trobéssim aquests petits al bosc, també ens varem trobar el regalet de quatre canets de pocs dies de vida a les portes del refugi, per sort éstaven en bones condicions però encara no podien menjar per ells mateixos, les voluntàries els estàn surant amb molta cura. Donar visibilitat a través de Cap Vermell i del Facebook ha aconseguit que tres d'ells tenguin ja família adoptant una vegada que estiguin llestos per traslladar-se a les seves noves i definitives llars.
En Messi, na Mía i en Blai prest es reuniran amb n'Olga i en Raúl, en Manu i na Lídia i na Joana i Antònia respectivament. Queda en Chaplin que esperam ben aviat trobi també una bona família.

Gràcies de part de tots els membres de L'Associació Protectora d'animals de Capdepera per el recolzament rebut amb tantes paraules d'ànim aquests darrers dies.

I avui, sense dubte, un agraïment acompanyat d'un somriure ben gros, d'orella a orella, a "Per un Somriure". Els animalons no vos ho poden dir en paraules però ja ho feim nosaltres per ells.