El centre Melis Cursach es vesteix de gala amb l'exposició de Ca Na Marisa




Cada any, amb l'arribada de la primavera arriba l'exposició de Ca Na Marisa. Les dependències del Centre Melis Cursach s'han omplert de color amb les labors de les alumnes i clientes de Marisa Nebot. Com digué a la presentació ja fa 19 anys que se munta l'exposició i no seria possible sense la col·laboració de na Bárbara (patchwork i confecció) i na Lita (macramé i calats), i molt especialment de les dones que aporten les seves obres.



L'exposició és una veritable col·lectiva amb les més de 80 participants i les 215 peces exposades. Una de les característiques de les obres realitzades als diversos tallers és la gran qualitat del que s'exposa (hi ha un alt nivell d'exigència) i el bon gust pel que fa al disseny i la combinació de colors i dibuixos.

A l'inauguració el batle, Rafel Fernandez, dirigí unes paraules d'agraïment a totes les que fan possible l'exposició, tornant a mostrar el suport de l'Ajuntament. Després na Marisa va agraïr a les professores, alumnes i clientes que participen de la msotra la seva feina i esforç per acabar les peces exposades, ja que enguany Pasqua ha estat molt prest i al final "ha estat com una marató".



 És un autentic goig passar per les estances del Centre Melis Cursach i gaudir de les habitacions "endiumenjades" amb les peces de l'exposició. Patchwork, calça, punt, macramé... tot plegat omple les parets i els mobles de la casa museu de Capdepera. 



Enhorabona a totes per la feina realitzada i pel muntatge de la mostra.

 
 
L'exposició de Ca Na Marisa romandrà oberta fins el proper 29 de març.