Creu Roja Capdepera du a terme des de fa anys el projecte “Promoció de l’Èxit Escolar”, dirigit a nins i nines en situació de dificultat social.



El projecte contempla diverses accions, de les quals destaquen l’acompanyament educatiu, és a dir, sessions de suport escolar que duen a terme voluntàries de Creu Roja Capdepera dos dies per setmana; i per altra banda, l’entrega de berenars escolars, acció mitjançant la qual els voluntaris preparen 5 berenars setmanals per 10 nins/es del municipi en situació de dificultat social. A través d’aquest projecte, les famílies dels nins/es beneficiaris asseguren que es puguin emportar un berenar complet i saludable cada dia a l’escola. Des de l’inici del curs escolar 2015/16, Creu Roja Capdepera ha entregat un total de 970 berenars.


Playas de Capdepera ha col·laborat amb aquest projecte amb una donació econòmica destinada a la compra de berenars escolars. Gràcies a col·laboracions d’aquest tipus Creu Roja Capdepera por assegurar la continuïtat dels seus projectes destinats als col·lectius més vulnerables.

Per a més informació, podeu contactar amb Creu Roja Capdepera al telèfon 600 409 966 o a l’adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..