L'activitat comptà amb una gran participació de mares i pares.


 
Dimecres, 24 de febrer, es va iniciar un cicle de conferències al CEIP S’Alzinar, essent la primera un taller pràctic sobre alimentació saludable. L'activitat va anar dirigida a pares i alumnes del centre.



Aquesta Xerrada-Taller va ser dirigida per n’Estrella Alba Troya, diestista i Health Coach i va explicar la importància d’alimentar-nos bé per tenir una bona salut i un rendiment escolar favorable. També ens va donar un grapat de consells per anar introduint la fruita i verdura en la dieta dels nostres fills, així com receptes senzilles i saludables per a poder fer amb els ins i nines.



La directora de s'Alzinar, Antònia Massanet, i el regidor d'Educació, Pere Terrassa, donaren la benvinguda als assistents.



En aquesta activitat, a més d’assistir els pares i mares, també varen participar els fills de manera activa. Els infants van fer una piràmide d'alimentació saludable,que després va ser comentada amb els pares i mares assistents.



Els nins i nines van abandonar el lloc de la conferència, el menjador del centre, i van anar a un aula on feren un taller adaptat a les seves edats, van participar en jocs i gaudiren d'un benenar saludable infantil. Mestres i col·laboradors dels serveis socials van tenir cura dels infants mentre continuava la xarla al menjador.



Els pares i mares van escoltar atents i van rebre informació. que inclogué aspectes generals de nutrició i salut i elements pràctics, com ara receptes saludables senzilles i menús. Finalment varen poder fer un tast d’un berenar saludable on la gent va quedar molt satisfeta.



Aquest projecte tot i que va ser una iniciativa de l’Equip de Suport del centre es va poder dur a terme gràcies a l’ajuda econòmica de l’AMIPA i de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Capdepera. Tot això no hauria estat possible sense l’ajuda i recolzament de la Direcció del centre, els companys docents, la presidenta de l’AMIPA i Serveis Socials, i que ho feren desinteressadament.



S'ha de dir que l'activitat ha rebut una resposta molt important, de fet superà les expectatives de les pròpies organitzadores, que demostra l'interès pel tema i la bona organització per part de les promotores.

 

La propera xerrada serà dia 23 de març a les 17’00h sobre normes i límits.

Per a més informació podeu entrar al blog cpsalzinar.blogspot.com.es