Recursos Hídrics preveu invertir en 234,464,83 euros en el nostre municipi



La Direcció General de Recursos Hídrics ha licitat les obres de rehabilitació  i reconstrucció de murs dels torrents de Sa Mesquida i Es Millacs. Al portal del contractant se poden llegir les especificacions tècniques dels projectes.



Al torrent de Sa Mesquida se tracta de millorar els marges de murs de pedra seca aixecada per particulars seguint tècniques tradicionals. Aquests marges no poden fer contenció de la terra dels costats i hi ha perill d'esbucament, que poden afectar a un camí  que voreja. El mur s'aixecaria per la zona d'Es Murtar i la seva longitud serà de 156 metres.

 

Al torrent d'Es Millacs s'actuarà al marge dret on s'hi troben restes del mur de contenció, fets per parets de pedra seca parcial o totalment esbucats. La manca de mur de contenció permet l'arrosegament  de terra que es dedica al'horta, La zona afectada se situa als Prats de na Maians i té una longitud de 133 metres.

El conjunt de les actuacions suposa una despesa de 234.464,83  euros IVA inclós. La durada de les obres serà de 6 mesos prorrogables per motius tècnics.