A la 7ª Operació Kilo a Capdepera es recullen més de 2.000 kilos de menjarLa 7ª Operació Kilo dels Clubs Rotaris de Balears i Càritas es va celebrar dissabte passat a tots els municipis de Mallorca.

A Capdepera es varen aconseguir 2.224 kilos i 621 litres. Tots aquets productes, entre els quals hi ha aliments, productes d’higiene i productes per a infants, es reparteixen entre Càritas i els Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera de la següent manera:
- 1803 kilos i 424 litres per Càritas (Eroki Capdepera i LIDL).
- 421 kilos i 197 litres per els Serveis Socials municipals (Eroski Cala Rajada i Trady's - Coaliment Alzina (antic Ca's Conill)). El dia de la campanya hi participaren voluntaris dels Clubs Rotaris, voluntaris de Càritas, voluntaris de l’ONG Voluntaris de Mallorca, i voluntaris dels Serveis Socials de Capdepera, entre els quals hi havia la regidora del departament, Ivon Renaud.

Des del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera es vol agrair a totes les persones que han fet possible l’èxit de la campanya, voluntaris, personal dels Supermercats i tots aquells que donaren algun producte.