Diumenge, 4 d'octubre, l'associació de la tercera edat "Ca Nostra" de Capdepera  va celebrar el seu dinar anual a les cases de Son Sant Martí (Muro). On varen gaudir d'un menú elaborat per aquest restauarnt especialitzat en aquests esdeveniments multitudinàris. 



Ens han comentat que el menú va ser bo i abundós, amb uns entrants variats; arròs brut "amb moltes tallades"; porcella rostida, pollastre o mè, a escollir;  coca de gatò, gelat, vins de la terra, cava, cafè i licors. 


 
Hi van assistir 247 comensals que, després del dinar, van poder gaudir de  ball i música en directe amb una orquestra, com a cloenda de la festa.



 Presidiren l'acte en Jaume Alzamora, director general de participació ciutadana; Teresa Nieto, vicepresidenta de la Federació de Gent Gran de Mallorca; Rafel Fernández, batle de Capdepera; Ivon Renaud, regidora d'Assumptes Socials; Pere Llabata, president "Ca Nostra" i Joan Terrasa, vicepresident.



També hi assistiren un bon grapat de presidents y directius d'associacions dee la Tercera Edat de pobles veïnats de la comarca de Manacor, a més dels de Cala Rajada.


 
Un bon dinar i una bona festa, amb molt de bon ambient de companyonia.



Fotografies de Bel Amer